CONTACTE

Formulari de contacte

Informació de contacte

C/ Ali Bei, 29, Baixos 1ª
08010 Barcelona, ESPANYA
TEL: 935124134
EMAIL: info @epscontainer.com

CONSENTIMENT PER AL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

EPS CONTAINER LINE, S.L. és el Responsable del tractament de les dades personals de l’usuari i l’informa que aquestes dades es tractaran de conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), per la qual cosa se li facilita, a continuació, la informació del tractament:
Finalitat del tractament: Per interès legítim del responsable: mantenir una relació comercial i atendre la sol·licitud. Per consentiment de l’interessat: enviar comunicacions de productes o serveis.
Criteris de conservació de les dades: es conservaran durant no més temps del necessari per a mantenir la finalitat del tractament i, quan ja no sigui necessari per a aquesta finalitat, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per a garantir la pseudonimització de les dades o la seva destrucció total.
Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, tret que sigui obligació legal.
Drets que té l’usuari: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.
Dades de contacte per a exercir els vostres drets: info @epscontainer.com.