SERVEIS

EPS CONTAINER LINE es caracteritza principalment per l’atenció al client; és, podríem dir, el pilar fonamental de la nostra companyia.

La nostra feina es ser el seu gestor de transport, aportant-li solucions, essent la nostra tasca negociar i gestionar els seus enviaments oferint tota facilitat, assessorant-los amb la major eficiència possible i solucionant eficaçment qualsevol problema que es pugui presentar.

Volem ser el seu soci, adaptant-nos en cada moment, prioritzant que vostè com a client es desentengui tot el possible de la gestió amb la tranquil·litat i seguretat de que gestionarem la seva càrrega com si fos nostra.

Serveis principals

Oferim un servei personalitzat complert: des del transport a les instal·lacions de càrrega, passant per la gestió integral de duanes i la seva documentació prèvia, assegurances, transport marítim… fins entregues a casa del seu client. Ens encarreguem de negociar per vostès el cost i servei del transport i oferir els millors serveis a nivell nacional/local per tal de que la seva càrrega pugui ser lliurada al seu client o a vostès amb total tranquil·litat.

TRANSPORT MARÍTIM

El nostre servei principal es la exportació/importació marítima complerta, i especialitzats en el transport sota temperatura controlada. Els nostres clients ens avalen. El nostre personal qualificat i amb experiència en el transport de productes alimentaris i subproductes ens fa ser referents en molta varietat de sectors.

TRANSPORT AERI

Disposem el nostre departament aeri amb capacitat per gestionar enviaments d’importació i exportació per via aèria, tant de càrrega general com refrigerada/congelada.
Podem oferir serveis porta-porta o bé al punt que requereixin vostès o el seu client.

Serveis auxiliars

EMMAGATZEMATGE

(càrrega general i a temperatura controlada)

Ens encarreguem de recepcionar, emmagatzemar si es necessari, revisar i carregar la seva mercaderia. Així mateix oferim serveis de transbordament directe camió-contenidor i viceversa.

GESTIÓ DUANERA

Fem tot tipus de serveis previs al despatx com la gestió de sanitat, Soivre, Fitosanitari, inspeccions, etc… així mateix podem gestionar l’emissió de certificats d’origen, EUR1 i FORM-A segons convingui.

ASSEGURANCES

Donem la màxima cobertura als seus enviaments i les nostres pòlisses inclouen clàusules especifiques per productes a temperatura controlada.
Sempre sota petició expressa del servei.

AGRUPATGE MARÍTIM

Oferim servei d’agrupatge marítim per als clients que així ho requereixin. Sempre intentant oferir el millor preu de servei i assegurant que el seu client no pagarà de més.