QUI SOM?

Els nostres orígens…

Empresa de caire familiar, va ser fundada l’any 1997 a Barcelona per en Manel León Binaburo i la seva dona i actual administradora Ana Maria Tasso Pérez. La seva experiència en aquest sector, però, es remunta des de les seves joventuts, prestant els seus serveis tant a transitaries, com a empreses consignatàries reconegudes, que han fet d’ells uns veritables coneixedors del nostre sector.

Essent una de les empreses reconegudes al món del transitari com a gestora de desconsolidats de càrrega general, actualment i després d’intentar trobar un punt que ens diferencies clarament de la resta de competència, els anys ens han portat a especialitzar-nos en mercaderies sota control de temperatura. Des de l’any 2003 hem tingut una aposta molt clara per aquest nínxol de mercat i l’entrada l’any 2007 del nostre actual director general, en Marc León Tasso, ha ajudat a que aquest creixement s’accentuï amb un increment positiu i regular de la rendibilitat de la nostra representada, gràcies a la confiança dipositada de molts dels nostres clients.

En l’actualitat…

Som un equip de 8 treballadors i treballadores, amb un ambient molt jove i dinàmic, on cadascú té un rol molt important a l’empresa. Cada un d’ells forma part dels pilars d’EPS CONTAINER LINE i amb l’aportació individual de tots ells, hem aconseguit que aquesta empresa sigui un referent a nivell nacional.

Actualment EPS CONTIANER LINE està distribuïda en 4 departaments:

 1. Atenció al client.
  Disposem de tres divisions:
  · Exportació client nacional
  · Exportació client internacional
  · Importació client nacional
 2. Comercial
 3. Administració i finances

El nostre compromís…

MISSIÓ: Oferir el millor servei. Ser part vehicular del nostre client.
VISIÓ: Ser referència.
VALORS: Servei personalitzat. Compromís. Excel·lència.