PRESSUPOST AGRUPATGE/AERI

Mitjà de transport

AeriMarítim
 

Lloc de recollida

 

Destinació

 

Data de recollida


 

Especificacions de la càrrega

 

 
Seleccioni un Incoterm
CFRCPTDATFCACIFDDPEXWFOBCIPDAPFAS
 

 

Informació de contacte

 

 

 
 
 

 

CONSENTIMENT PER AL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

EPS CONTAINER LINE, S.L. és el Responsable del tractament de les dades personals de l’usuari i l’informa que aquestes dades es tractaran de conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), per la qual cosa se li facilita, a continuació, la informació del tractament:
Finalitat del tractament: Per interès legítim del responsable: mantenir una relació comercial i atendre la sol·licitud. Per consentiment de l’interessat: enviar comunicacions de productes o serveis.
Criteris de conservació de les dades: es conservaran durant no més temps del necessari per a mantenir la finalitat del tractament i, quan ja no sigui necessari per a aquesta finalitat, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per a garantir la pseudonimització de les dades o la seva destrucció total.
Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, tret que sigui obligació legal.
Drets que té l’usuari: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.
Dades de contacte per a exercir els vostres drets: info @epscontainer.com.